Beograd Sant Luis Turkish Airlines

Interesuje me povratna karta za Saint Louis, krajem juna polazak, a povratak u septembru. Koja je najjeftinija varijanata?
Hvala.

ODGOVOR

Najbolja cena za povratnu avio kartu Beograd Sant Luis je za poletanje 27.06.2012. a povratak 05.09.2012. godine i iznosi 129.256 dinara
To je let Turkish Airlines avio kompanije preko Istanbula i Čikaga.

Da pogledate red letenja, uporedite cene i online rezervišete avio karte za ovaj let kliknite na Beograd Sent Luis

Da pogledate cene za neki drugi datum putovanja u Sent Luis kliknite ovde

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte (korak po korak) pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Putno osiguranje

Za putovanje u Sent Luis preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje. Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svim traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po evidentiranju vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

Rezervisanu avio kartu i putno osiguranje možete platiti na jedan od sledećih načina, u zavisnosti od toga odakle i kada vršite uplatu:

Radnim danima iz Srbije:

Iz inostranstva, kao i vikendom i praznicima iz Srbije plaćanje je moguće samo online Master ili Visa karticom

Online rezervacija hotela

Za putovanje u Sent Luis možete odmah rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu pogledajte na linku Amerika - online rezervacije hotela.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA