Beograd Sijetl plaćanje Visa karticom

Pozdrav
Pokušavam da uzmem kartu Beograd - Seattle u jednom pravcu i cijena je oko 2000 dolara za tri osobe. Povrtana karta na istoj relaciji u isto vrijeme je oko 1900 dolara pa me intersuje zasto je karta u jednom pravcu skuplja ili ista kao i povratna?
I da li se može platiti Visa karticom?
Hvala

ODGOVOR

Politiku cena avio karata uređuju aviokompanije i česte su situacije da je cena povratne avio karte jeftinija od cene u jednom smeru. U vašem slučaju se više isplati da kupite povratnu avio kartu, a onda povratak ne iskoristite.

Kliknite na link Beograd Sijetl i pronađite let koji vam najviše odgovara i za koji želite da kupite avio karte.

Na sajtu je moguće plaćanje Visa kreditnom ili deviznom karticom. Debitnim i business karticama nažalost nije moguće plaćanje. Imajte u vidu da je neophodno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga obavljate kupovinu. Samo u tom slučaju će vam se na zadnjem koraku pojaviti mogućnost plaćanja karticom.

Možete nas pratiti na društvenim mrežama, Facebook-u i Twitter-u, gde ćete biti svakodnevno obaveštavani o aktuelnim promocijama. Možete pronaći i brojne informacije koje će vam olakšati putovanje (kako se čekirati u zavisnosti od avio kompanije, koja ekonomska klasa nudi koje pogodnosti, kako se kompletno spakovati u ručni prtljag...) 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA