Budimpešta Los Andjeles, povratna karta

Na moje prethodno pitanje u vezi karata iz Budimpeste za Los Andjeles za 20-ti decembar ste odgovorili da je cena u jednom pravcu 98102 dinara... Da li ste mislili u oba pravca (povratna karta)? Molim vas kazite mi koliko je karta iz Budimpeste do Los Andjelesa 23-ceg decembra sa povratkom 24-tog januara? Hvala

ODGOVOR

Cena karte od 98.102 dinara odnosi se na let u jednom pravcu kao što možete i videti ukoliko kliknite na link BUD LAX. Cene karata u jednom pravcu su mnogo veće od povratnih, pogotovo što je let pred kraj godine.
Cena povratne avionske karte za polazak u četvrtak 23.12, a povratak u ponedeljak 24.01. je 63.285 dinara i svakako je isplativija ukoliko znate tačan datum povratka.

Kartu možete kupiti na linku Budimpešta Los Andjeles, povratna karta

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA