Budimpešta New York Toronto

Postovani,
Potrebna mi je informacija tj cena avio karte za destinaciju: Budapest - NY (JFK) za 06.06.2012., a povratak Toronto - Budapest 19.10.2012.
Dve karte bi bile u pitanju. Devojka i ja idemo na Work and Travel program (4+1) četri meseca rada, jedan za turizam. Pa bih shodno tome onaj jedan mesec koji je namenjen za putovanje iskoristio da posetim sestru u Torontu zato je i takva ruta (nesvakidasnja).
Hvala unapred na odgovoru!

ODGOVOR

Najpovoljnija cena za dve povratne avio karte, a za poletanje 06.06.2012. godine iz Budimpešte za New York, a povratak 19.10.2012. iz Torontoa za Budimpeštu iznosi 158.468 dinara
U ovu cenu su uračunate sve takse i nemate dodatna plaćanja. U pitanju je Alitalia let preko Rima u odlasku, a u povratku preko New Yorka i Rima iz Toronta

Da pogledate red letenja i online rezervišete karte za ovaj let kliknite na Budimpešta New York Toronto Budimpešta

Cene avio karata za druge datume putovanja možete proveriti i na linku Avionske karte do Njujorka

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Putno osiguranje

Putno osiguranje koje je poželjno da imate za putovanje u Ameriku i Kanadu možete rezervisati online. Potrebno je da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje, a putem mail-a ćete dobiti instrukcije za uplatu. Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara i čim izvršite uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Hoteli - online rezervacije

Ukoliko vam je potrebno prenoćište prilikom putovanja, cene i ponudu hotela možete pogledati na linku Hotelski smeštaj u Americi

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA