Cena povratne karte do Miami Beacha

Poštovani,
Da li biste mi mogli dati informacije o ceni povratne karte do Miami Beacha? Takodje me zanima i koliko traje let do te destinacije (sveobuhvatno, shvatam problem čekanja na aerodromina). Hvala na odgovoru.
Sa poštovanjem, Milica

ODGOVOR

Cena povratne avionske karte zavisi od grada iz koga želite da putujete, datuma polaska i povratka tj. planiranog boravka u Majamiju, kao i aviokompanije preko koje želite da letite. Kako to niste naveli u pitanju, nisam u mogućnosti da vam dam konkretan odgovor.

  • Najbolje je da sami pogledate cene karata i red letenja za željeni datum putovanja na linku Beograd Majami

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Korisnička podrška ne radi vikendom i za vreme praznika.

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite kreditnom karticom.

Na linku Hoteli u Majamiju možete online rezervisati i smeštaj po još povoljnijim cenama pošto je u toku naša akcija sa sajtom booking.com

Kliknite na Facebook i Twitter i pratite naše promocije.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA