Cena za w&t program za studente do Njujorka

Zanima me koliko kosta avionska karta sa avionskom kompanijom Lot od Beograda do Njujorka, sa aerodromskim taksama?
Na vasem sajtu pise da je cena za w&t program za studente od 18 do 30 godina 299 eura, ali bez taksi.
Ja bih krenula 20.06.2012. i vratila bih se 20.10.2012.

ODGOVOR

 

Cena povratne avio karte sa aerodromskim taksama za studente za poletanje u sredu 20.06.2012, a za povratak iz Nju Jorka u subotu 20.10.2012 je 71.108 dinara preko Lot Polish avio kompanije. U oba smera imate medjusletanje na aerodrom u Varsavi.

 

Da pogledate red letenja za ove datume, uporedite cene i online rezervisete karte za ovaj let kliknite na Beograd Njujork

 

Na linku Avionske karte za Njujork pogledajte cene za druge datume putovanja i preko drugih aviokompanija

 

Uputstvo kako da u pet jednostavnih koraka obavite rezervaciju avionske karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

 

Karte možete rezervisati i putem telefona, pozivom na broj 0800.085.085 ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona ili na +381.62.280.029 ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Uniqa osiguranje

 

Za putovanje u New York poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje

 

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i sistem će obračunati cenu za izabrani period i destinaciju. Odmah će vam mailom stići i instrukcije za uplatu osiguranja, pa izaberite opciju za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u New Yorku

 

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Americi, kliknite na link New York - online hoteli i proverite ponudu i cene.

 

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

 

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA