Cene avio karata Beograd Orlando

Poštovani,

Trenutno sam u Sloveniji, pa bi zato zamolio da me kontaktirate preko maila. Zanima me, cena karte (econom klasa), iz Beograda za Orlando SAD. Datum odlaska je 29.04., a povratak 13.05. Takođe me zanima da li je moguće u SAD kupiti još jednu kartu u povratku u jednom pravcu, pored mog sedišta? 

ODGOVOR

Naša firma se bavi samo online poslavanjem tako da karte možete kupiti preko intereneta na bilo kom mestu da se nalazite. Plaćanje je visa ili master karticama kada ste u inostranstvu, a ukoliko se nalazite u zemlji (Srbiji) možete i uplatnicom na bilo kom uplatnom mestu. Nakon izvršene uplate kartu dobijate u elektronskom obliku na e-mail. 

Vaš zahtev za određeno sedište u avionu navešćete u mailu i poslati na info@aerogaga.com. Navedite obavezno šifru rezervacije. 

Cene avio karata na relaciji Beograd Orlando za polazak 29.04., a povratak za dve nedelje 13.05. kreću se od 649 eura. Avio kompanija je Lufthansa. 

Da pogledate ponudu letova za navedeni datum kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Orlando ORL

Uputstvo kako da kupite karte preko interneta pročitajte na linku Kako da kupim

Ukoliko imate dodatnih pitanja pozovite 0800/085085 ili 062 280 029. Možete nas kontaktirati putem Viber-a i WhatsApp-a na broj 069 280 0290. 

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do Orlanda.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

orlando-lufthansa

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA