Cijena jeftinije avio karte do Njujorka iz Beograda

Poštovanje
Interesuje me cijena jeftinije avio karte do Njujorka iz Beograda, letio bih 17 - 18. maja.
Unapred hvala.

ODGOVOR

Najjeftinija cena avio karte Beograd Njujork je za let u petak 18.05.2012. godine i iznosi 47.568 dinara
To je let LOT avio kompanije preko Varšave

Da pogledate red letenja i online rezervišete kartu za ovaj let kliknite na link Let za Njujork

Na linku Avio karte do New Yorka pogledajte raspoloživost, red letenja i cene za druge datume putovanja

Kartu možete rezervisati telefonom, radnim danima (od ponedeljka do petka) u periodu od 9h do 20h. Naši kontakt telefoni su:

  • 0800-085-085 za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Uniqa putno osiguranje

Za vaš boravak u New York-u preporučujem vam da imate plaćeno i putno zdravstveno osiguranje. Polisu osiguranja možete da naručite online na našem sajtu, popunjavanjem formulara na Uniqa zdravstveno osiguranje.

Nakon unosa traženih podataka u formular, mailom će vam stići instrukcije za uplatu osiguranja. Nakon evidentiranja uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Online rezervacija hotela

Ukoliko vam je tokom putovanja potreban i hotelski smeštaj, možete ga unapred rezervisati. Kliknite na link Online rezervacije hotela u New Yorku i pogledajte ponudu i cene smeštaja za planirani period boravka.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA