Frankfurt Majami direktan let

Interesuje me direktan let iz Frankfurta za Miami, koliko traje let i koliko koštaju povratne karte za ovu destinaciju?

ODGOVOR

Cena povratne avio karte na relaciji Frankfurt Majami zavisi od datuma putovanja, a dužina leta od tipa aviona na tom letu. Zato vam preporučujem da kliknite na link Letovi iz Frankfuta za Miami, unesete datum putovanja i kliknite na dugme Traži. Biće vam izlistani svi raspoloživi letovi od najjeftinijeg ka najskupljem, moći ćete da vidite red letenja za svaki od njih i trajanje.

Najpovoljnija avio karta do Majamija trenutno je ukoliko letite Austrian Airlines avio kompanijom. 

Ukoliko želite online da platite kartu Visa ili Master karticom odmah nakon urađene rezervacije, potrebno je da  se prvo registrujete na sajtu, a onda preko svog naloga uradite rezervaciju karte i platite online. Ukoliko ne, kartu možete platiti u banci nalogom za uplatu ili prenos.

Kartu možete rezervisati i telefonom. Pozovite 0800-085-085 ili 062-280-029 svakog radnog dana od 9h do 20h od ponedeljka do petka. Za poziv preko Viber-a ili WhatsApp-a broj je 069 280 0290. 

Garantovano najniže cene za avio karata za Majami najbolji kvalitet.

Postanite fun Aerogaga Facebook Page-a ili nas pratite na Tviteru i saznajte sve naše aktuelne ponude.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

majami-austrian

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA