Jeftine avio karte za Čikago

Zanima me koliko bi koštala najjeftinija varijanta da se ode do Čikaga, krajem maja meseca ove godine iz Beograda ili nekog drugog grada iz okruženja. Hvala

ODGOVOR

Jeftine avio karte za Čikago

Cena avionske karte za let do Čikaga mnogo zavisi od datuma putovanja i cene se međusobno mogu mnogo razlikovati od dana do dana leta. Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane i proverite cene karata za različite datume putovanja. U polje Polazak iz: unesite BEG (za Beograd) ili BUD (za Budimpeštu), u polje Sletanje u unesite BNE (za Brisbane), iz kalendara izaberite datum putovanja i dobićete spisak svih raspoloživih letova sa cenama.

Avio karta Budimpešta Čikago

Najjeftinije avionske karte za let u Čikago su za polazak iz Budimpešte i povoljnija je cena povratne karte od cene karte u jednom smeru.

Za putovanje krajem maja, najpovoljnija cena povratne karte je za polazak iz Budimpešte 26.05.2012. i povratak 9.6.2012. Cena povratne karte iznosi samo 47.148 dinara sa svim uračunatim taksama i preko ovog iznosa nema dodatnih troškova.

Let obavlja avio kompanija US Airways, preko Frankfurta i Charlotte.
Polazak iz Budimpešte je 26.05.2012. u 9.25h, a u Frankfurt slećete u 11.10h. Iz Frankfurta polećete u 12.30h, a u Charlotte stižete u 16.15h. Iz Charlotte polećete u 18.05h i u Čikago slećete u 19.14h.

Povratak iz Čikaga je 9.6.2012. u 16.15h, a u Charlotte stižete u 19.04h. Iz Charlotte polećete u 20.45h i u Frankfurt slećete 10.06.2012. u 11.20h. Polazak iz Frankfurta je u 12.40h i u Budimpeštu stižete u 14.15h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Let Budimpešta Čikago. Ako vam ponuda odgovara, na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu, a plaćanje je potrebno da izvršite u roku od 12 sati, jer rezervacija u većini slučajeva toliko važi.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Kupovina avionske karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje za putovanje u Ameriku

Za putovanje u Ćikago poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA