Karta do Washingtona

Recite mi molim vas, da li je moguća sledeća kombinacija: Treba da putujem u Washington DC, USA u novembru, a da se vratim u januaru. Htela bih povratak preko Pariza, ukoliko je moguće. Na tom povratnom letu iz USA, kada sletim u Pariz, ne bih da produžim odmah za Beograd, nego bih da ostanem nekoliko dana u Parizu, pa onda za Beograd da letim u okviru cene te povratne avio karte za USA. Unapred hvala na odgovoru. Anita Horvat

ODGOVOR

Avionska karta do Washingtona

Postoji mogućnost da kupite povratnu kartu Beograd - Washington, sa povratkom preko Pariza, a uz zadržavanje od nekoliko dana u Parizu.
Cena avionske karte zavisi od datuma putovanja i broja dana koliko planirate da se zadržite u Parizu.
Pošaljite mi tačne datume odlaska i povratka, kao i vreme zadržavanja u Parizu (od ... do), pa ću vam poslati cenu avionske karte.

Online rezervacija i kupovina avionske karte

Na linku Avionske karte za ceo svet možete da pogledate ponudu svih raspoloživih letova za izabrani datum putovanja. Na istom linku možete online i da rezervišete i da kupite avionsku kartu.
Uputstvo za online rezervaciju i kupovinu avionskih karata pročitajte na linku Kako da kupim avio kartu preko interneta?

Aviokartu koju rezervišete na našem sajtu možete platiti na jedan od sledećih 5 načina:

Avio karte možete rezervisati i besplatnim pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 23h, ako zovete sa fiksnog telefona. Za pozive iz inostranstva i sa mobilnog telefona kontakt broj telefona je +381-62-28-00-29.

Uniqa putno osiguranje

Uz avionsku kartu možete online da kupite i putno osiguranje koje će vam biti potrebno za putovanje. Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji ste izabrali. Nakon evidentirane uplate, na mail će vam stići polisa osiguranja sa kojom možete da putujete.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA