KLM Beograd Akron Ohajo

Zdravo,
Treba da putujem za Ohajo, Acron iz Beograda početkom marta, a povratak nakon tri meseca. Da li postoji direktan let, i ako ne koje su sve opcije. Koliko bi let, vremenski trajao i koje je ograničenje za ručni prtljag i kofere? Koliko je doplata ukoliko se pređe dozvoljena veličina prtljaga?
Hvala, pozdrav...

ODGOVOR

Direktan let ne postoji, već imate međusletanja. Cena je najpovoljnija za poletanje 11. marta i povratak 13. juna i sa svim taksama iznosi 995 evra. U odlasku letite preko Amsterdama i Detroita i let traje 18 sati, a u povratku preko Atlante i Amsterdama i let traje 15 sati.

Po putniku je dozvoljen jedan kofer težćine 23kg i ručni težine 8kg. Cena za nov prtljag se utvrđuje na samom aerodromu i za KLM iznosi od 30 evra do 200 evra - zavsino od destinacije i procenjuje se na licu mesta.

Da pogledate red letenja i online rezervišete avio kartu za željeni datum putovanja kliknite na link Beograd Akron

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom i za vreme praznika Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Ameriku. Uverite se u to na linku Garancija.

Jeftin smeštaj potražite na linku Rezervacija hotela, a putno osiguranje rezervišite ovde. U toku je naša promotivna akcija sa portalom booking.com pa su cene hotelskog smeštaja još povoljnije.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA