Kupovina avio karata za Njujork

Molim vas da mi pomognete oko kupovine karte za New York. Termin odlaska i povratka bi bio od 20.08. a povratak oko 5. - 10.09. ove godine, hvala !
Pozdrav Andjelka Kotevic

ODGOVOR

Kupovina avio karata za Njujork

Najpovoljnija varijanta na relaciji Beograd Njuork je avionska karta za polazak u utorak 21.08. i povratak u utorak 04.09.2012.godine.
Cena sa svim uračunatim taksama iznosi 80.424 dinara.
U oba smera let je preko Rima i u odlasku putovanje traje 17 sati i 35 minuta, a u povratku 12 sati i 20 minuta.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio kartu za navedeni datum kliknite na Beograd BEG Njujork NYC

Na linku Avionske karte do Njujorka pogledajte red letenja i cene karata za druge datume leta

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Putno osiguranje

 

Putno osiguranje koje je poželjno da imate za putovanje u Ameriku možete rezervisati online.
Potrebno je da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje, a putem mail-a ćete dobiti instrukcije za uplatu. Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara i čim izvršite uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.


Hoteli - online rezervacije

 

Ukoliko vam je potrebno prenoćište prilikom putovanja, cene i ponudu hotela možete pogledati na linku Hotelski smeštaj u Americi

 

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA