Let Beograd Čikago

Koja je cena leta Beograd Čikago za polazak 28.02. i povratak 15.09?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena karte sa najboljom konekcijom na relaciji Beograd Čikago za polazak 28.02. i povratak 15.09. iznosi 608 € kompanijama Air France u odlasku i Delta Air Lines u povratku. U odlasku su 2 presedanja u Parizu i Njujorku, a u povratku je pauza u Amsterdamu. U cenu su uključene sve takse i veliki kofer do 23 kg.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Čikago 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA