Let Beograd Majami

Molim Vas da mi date najpovoljniju ponudu za let u jednom pravcu na relaciji Beograd - Majami, a da se odnosi na period tokom septembra, eventualno početkom oktobra. I takođe, zanima me da li su u datu cenu uračunate i aerodramse takse ili ne.

Hvala unapred i srdačan pozdrav!

ODGOVOR

Cene avio karata zavise od datuma putovanja, zato vam savetujemo da najbolji let od Beograda do Majamija potražite na našem portalu. 

U traženom periodu najpovoljniju ponudu za let u jednom pravcu na relaciji Beograd - Majami ima avio kompanija Lufthansa; cena avio karte u jednom smeru iznosi 47.105 dinara (383,39 €).

Ako želite da pogledate cene avio karata za još neke datume, u polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite MIA (za Majami), izaberite datume putovanja u rubrikama Datum polaska i Datum povratka i dobićete sve raspoložive letove sa detaljima o letu i cenama.

Savetujemo vam da pre rezervacije i kupovine avio karte od Beograda do Majamija pročitate uputstvo za kupovinu.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Kliknite ovde ukoliko želite da rezervišete smeštaj u Majamiju.

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

majami-lufthansa

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA