Direktan let Beograd New York Air Serbia

Zanima me Air Serbia promocija za Njujork?

ODGOVOR

CTA-rezervisi-avio-kartu

U toku je promocija Air Serbia za direktan let do New Yorka po ceni od 459 evra. Garantujemo vam da je na našem sajtu cena avio karte najniža, a ukoliko nađete jeftiniju plaćamo vam razliku. Detalje pročitajte na linku Garancija cene

Avio kartu za željeni datum možete da rezervišete na linku Beograd New York.

Možete popuniti i Air Serbia formu za pretragu letova sa leve strane. Za Beograd unesite BEG, a za Njujork NYC, unesite željene datume putovanja i dobićete sve raspoložive letove.

Air Serbia red letenja za New York

Ponedeljkom i četvrtkom avion iz Beograda poleće u 07:30, a subotom u 12:55h. Let traje oko 9 sati.

Povratak iz Njujorka je ponedeljkom i četvrkom u 14:40h, a subotom u 19:30h. Let traje oko 7 i po sati. Tokom leta se stalno služi piće, imate nekoliko obroka, ekran ispred sebe tako da možete da pratite najnovije filmove, serije, slušate muziku ili igrate igrice. Vreme garantovano brzo prođe.

Letovi do New Yorka sa međusletanjem

Za slučaj da vam treba let nekim drugom danima uvek postoji mogućnost da letite sa jednim međusletanjem kompanijom Air Serbia ili da letite nekom drugom kompanijom. Izbor je samo vaš, a promo cene za Severnu Ameriku su uvek aktuelne. Cene pogledajte na linku Letovi za New York

Šta da posetite i obiđete kada stignete u ovu metropolu pročitajte na linku Njujork na dlanu.

Rezervacija karte preko call centra

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije karte pozovite me na broj (od ponedeljka do petka) u periodu od 9h do 20h:

  • 0800/085085 sa fiksnog ili mobilnog telefona iz Srbije.
  • 062/280029 iz inostranstva ili mobilnog
  • 00381/692800290 je broj za Viber i WhatsApp poruke i pozive
  • Skype-a (profil: aero.gaga).

Da bi ste u svakom trenutku bili upoznati sa našom ponudom i aktuelnim promocijama pratite naše objave preko društvenih mreža: Facebook i Twitter.

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA