Let Beograd Njujork kompanijom Delta Airlines

Interesuje me let Beograd Njujork za polazak 06.06. kompanijom Delta Airlines u 15:25 broj leta je 8633 , a povratak 15.08. bilo kojom kompanijom.

ODGOVOR

Najpovoljnija cena željenog leta iznosi 662€ kompanijom Delta Airlines u odlasku, a u povratku je KLM. U cenu su uključene sve takse i ručni prtljag do 8 kg. Doplata za veliki kofer od 23 kg. iznosi 100€. Presedanje je u Parizu i Amsterdamu.

Kompletnu ponudu pogledajte na linku OVDE 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA