Let na relaciji Budimpešta Feniks

Postovani, interesuje me cena avio karte Beograd - Feniks (Arizona), polazak 26./27.12., povratak 10/11.01. naredne godine. Moze da dodje u obzir polazak iz Budimpeste, ukoliko moze da se uklopi sa letom Beograd - Budimpesta. Srdacan pozdrav.

ODGOVOR

Povratna avio karta na relaciji Beograd Feniks za željeni termin za jednu odraslu osobu iznosi 935€. U cenu su uključene sve aerodromske takse. Let je sa dva međusletanja u Amsterdamu i Atlanti, avio kompanije Klm Roayal Dutch Airlines.

Let iz Budimpešte za isti termin je dosta jeftiniji i iznosi 574€ sa dva međusletanja u Frankfurtu i Čikagu avio kompanije Lufthansa

Da pogledate ponudu leta i online rezervišete kliknite na link Budimpešta Feniks

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA