Let za New York, hoteli

Interesuje me let za New York cena bez povratne karte i sa povratnom kartom!

ODGOVOR

Let za New York

Najjeftinija avionska karta do New York-a je za let preko Varšave kompanijom Lot Polish a cena povratne karte kreće se od 730€.
Najjeftinija karta u jednom smeru iznosi 450€.
Medjutim, cene svih karata zavise od datuma leta pa vam predlažem da popunite formular sa leve strane i proverite koja je cena u periodu kada vi planirate putovanje.

U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite NYC (za Njujork), izaberite datume i prikazaće vam se svi raspoloživi letovi.

Cene avio karata za sve moguće datume možete proveriti i na linku Avionske karte do Njujorka

Najjeftinija povratna avio karta da sam ja našla je za polazak u petak 08.06. a povratak u subotu 20.10.2012 i iznosi 75.561 dinar.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd BEG New York NYC

Ponudu za let u jednom smeru pogledajte na linku Beograd BEG New York 08.06.2012

Kada pronađete let koji vam odgovara, odmah ga rezervišite online.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokarte pročitajte na linku Online kupovina.
Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Hoteli - online rezervacije

Ukoliko vam je potrebno prenoćište prilikom putovanja, cene i ponudu hotela možete pogledati na linku Hotelski smeštaj u Americi

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

Putno osiguranje

Putno osiguranje koje je poželjno da imate za putovanje u Ameriku, i u inostranstvo uopšte, možete rezervisati online.

Potrebno je da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje, a putem mail-a ćete dobiti instrukcije za uplatu. Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara i čim izvršite uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA