Let za Salt Lake City

Poštovani,
Kupila sam kartu Budimpešta - Salt Lake City (rezervacija Z4LM5K), medjutim ne mogu da utvrdim u koje vreme, kojim aviokompanijama letim i preko kojih gradova. U Itinerary folderu ima nekoliko letova. Neki su potvrdjeni, a neki nisu. Kada gledam one koji su potvrdjeni, let iz Budimpešte prema Itinerary poleće u 9.50h, a prema e-ticket poleće u 11.55h. Zamolila bih Vas da mi pošaljete plan leta Budimpesta-Salt Lake City sa svim presedanjima.
Hvala.
Srdačan pozdrav, Jelena

ODGOVOR

Let za Salt Lake City

Avio kompanije koje obavljaju vaš let Budimpešta - Salt Lake City su više puta menjale satnicu i red letenja, pa zbog toga ne možete da vidite ispravan plan putovanja.

Poslali smo vam na mail novu avionsku kartu, sa svim detaljima putovanja:

Polazak 17. aprila
Polazak iz Budimpešte u 8.25h, u London slećete u 10.05h - avio kompanija British Airways BA865
Polazak iz Londona u 11.45h, u Dalas stižete u 15.35h - avio kompanija British Airways BA193

Polazak 18. aprila
Polazak iz Dalasa u 9.15h, u Salt Lake City stižete u 10.55h - avio kompanija American Airlines AA689

Povratak 23. aprila
Polazak iz Salt Lake City u 12.30h, u Dalas stižete u 16.05h - avio kompanija British Airways BA5109, a let obavlja American Airlines
Polazak iz Dalasa u 16.45h, u London stižete 24. aprila u 7.50h - avio kompanija British Airways BA1505, a let obavlja American Airlines
Polazak iz Londona u 9.45h, a u Budimpeštu stižete u 13.10h - avio kompanija British Airways BA866

Svakako, sve ove detalje možete i sami proveriti na linku check my trip, a potrebno je da unesete vaše prezime i šifru rezervacije 3NELMQ.

Rezervacije avio karata

Kliknite na link Jeftine avio karte i pogledajte ponudu i cene za bilo koji datum leta.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, možete odmah online i da rezervišete kartu.
Detaljno uputstvo kako da rezervišete kartu pročitajte na linku Online kupovina.

Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Hoteli - online rezervacije

Ukoliko vam je potrebno prenoćište prilikom putovanja do bilo koje svetske destinacije, cene i ponudu hotela možete pogledati na linku Hotelski smeštaj

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

Putno osiguranje

Putno osiguranje koje je poželjno da imate za putovanje u inostranstvo možete rezervisati online.

Potrebno je da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje, a putem mail-a ćete dobiti instrukcije za uplatu. Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara i čim izvršite uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA