Letovi za Ameriku iz Budimpeste

Zelim da putujem u Finiks u SAD iz Beograda, povratna karta, ali da ne platim 130.000 din. Išao bih u drugoj polovini jula, vratio se za 4 sedmice.
Da li imate neku povoljnu cenu karte, te low cost kompanije?
Da li ići iz Budimpešte, ili čekati last minute ponudu ako je bude bilo?
Šta raditi, a ne platiti 130.000 din?

ODGOVOR

Cena iz Budimpešte za Feniks je svakako jeftinija. Ne preporučujem vam da čekate last minut jer je šansa da nađete jeftiniju kartu dan pred let minimalna, može samo da bude mnogo skuplja od ove trenutne.
Najpovoljnije što sam uspela da pronađem iz Budimpešte za Feniks je poletanje 19.07.2012. a povratak za mesec dana 17.08.2012. i cena karte iznosi 104.361 dinar
U oba smera leti se preko Londona i Čikaga
Da pogledate red letenja, uporedite cene sa drugim kompanijama ili online rezervišete kartu kliknite na Letovi za Ameriku iz Budimpeste

Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum putovanja u Ameriku pogledajte na linku Jeftine aviokarte.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, odmah rezervišite kartu na prethodno navedenom linku, a detaljno uputstvo kako da to obavite pročitajte na linku Online kupovina.

Avio kartu možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je 062.280.029.

Kupovina avionskih karata

Plaćanje karte možete izvršiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate uplatu:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Ameriku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA