Letovi za Njujork

Poštovani,
Interesuje me cena karte u jednom pravcu i povratna Beograd - New York za period oktobar 2012. Da li se može rezervisati ranije i kolika je cena?
Hvala

ODGOVOR

Letovi za Njujork

Cena avio karte zavisi od datuma putovanja i cene se međusobno mogu dosta razlikovati od dana do dana letenja.
Kartu možete kupiti ranije, i što to ranije uradite, imaćete nižu cenu i bolju kombinaciju letova za putovanje u Ameriku.

Preporučujem vam da popunite masku sa leve strane tako što ćete u polje Polazak iz uneti BEG (za Beograd), u polje Sletanje u upišite NYC (za Njujork), izaberite vrstu putovanja (let u jednom smeru ili povratni let) i datume putovanja. Dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama koje su konačne, sa svim uračunatim taksama.

Povratna avio karta do Njujorka
Najpovoljnija cena povatne avio karte koju sam vam pronašla za let u Njujork je za poletanje 4.10.2012 godine, a povratak 29.10.2012. i iznosi 71.769 dinara, sa svim uračunatim taksama.

U odlasku let obavlja Lufthansa preko Minhena, a u povratku Swiss preko Ciriha.
Polazak iz Beograda je 4.10.2012. u 14h, a nakon međusletanja u Minhenu u Njujork slećete u 18.30h.
Povratak iz Njujorka je 29.10.2012. u 23.05h i nakon međusletanja u Cirihu u Beograd stižete 30.10.2012. u 14h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Povratna karta Beograd Njujork. Ako vam ponuđeni let odgovara, na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu, a plaćanje je potrebno da izvršite do kraja dana.

Cene karata za polazak iz Budimpešte su dosta jeftinije, pa ukoliko imate mogućnost poletanja uz Mađarske, pogledajte ponudu za isti termin putovanja na linku Povratna karta Budimpešta Njujork. Cena povratne karte, za direktan let sa avio kompanijom Malev košta 55.951 dinara sa svim uračunatim taksama.

Avio karta za Njujork u jednom smeru
Trenutno najpovoljnija cena avio karte koju sam vam pronašla za let u Njujork je za putovanje 5.10.2012 godine i iznosi 45.267 dinara, sa svim uračunatim taksama.

Let obavlja avio kompanija LOT preko Varšave.

Polazak iz Beograda je 5.10.2012. u 13.45h, a nakon međusletanja u Varšavi u Njujork slećete u 21.15h.
Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Karta u jednom smeru Beograd Njujork i ukoliko vam odgovara na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu.

Online kupovina avionske karte

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u Ameriku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.


ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA