Lot Polish promotivne avio karte do New York-a

Poštovani, zainteresovane smo za kupovinu promotivne avio karte do New York City-ja iz Beograda, povratna.
Nas dve idemo na Work and Travel program preko agencije Wizantiana iz Beograda. Datum poletanja je raspon između 18. i 21.maja a povratak 21.oktobar.
Marina Šćepanović i Milena Resimić.

ODGOVOR

Promotivne avio karte do New Yorka

Trenutno najpovoljnija varijanta do New Yorka je avionska karta za polazak u ponedeljak 21.05. a povratak u nedelju 21.10.2012.godine.
Cena sa svim taksama iznosi 67.398 dinara.
U oba smera let je preko Varšave kompanijom Lot Polish.
U odlasku putovanje traje 13 sati i 30 minuta, a u povratku 12 sati i 45 minuta.
Da pogledate ponudu svih kompanija za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG New York NYC

Cene karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do New York-a

Uputstvo kako da rezervišete avionsku kartu pročitajte na linku Online kupovina.

Avio kartu možete rezervisati i putem telefona, pozivom broja +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan za razgovore upućene sa fiksnog telefona.

Online rezervacija hotela

Ako vam je na putovanju potreban i hotelski smeštaj, cene i raspoloživost za sve moguće datume proverite na linku Hoteli u Americi

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA