Najjeftinija avio karta i hoteli u Njujorku

Dobar dan, video sam vašu promotivnu ponudu.
Planiram work&travel putovanje ove godine i želeo bih da rezervišem kartu za Njujork.
Datum poletanja: 15.06.2012. a datum povratka: 18.08.2012.

ODGOVOR

Najjeftinija aviokarta do New Yorka

Najjeftinija avionska karta do Njujorka za polazak u petak 15.06. a povratak u subotu 18.08. je za let kompanijom Turkish Airlines i iznosi 75.868 dinara.
U oba smera let je preko Istanbula i u odlasku putovanje traje 31 sat i 45 minuta a u povratku 18 sati i 50 minuta.
Za let kompanijom Lot Polish koja ima akcijsku prodaju avio karta cena je 84.688 dinara. Akcija podrazumeva to, da putnik sa ovom kartom ima pravo na jednu besplatnu promenu datuma povratka.
Da pogledate ponudu svih kompanija za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG New York NYC

Na linku Avionske karte do New Yorka pogledajte raspoloživost i cene za druge datume putovanja

Kartu možete rezervisati i putem telefona, radnim danima u periodu od 9h do 20h. Naši kontakt telefoni su:

  • 0800-085-085 za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije i razgovor je besplatan
  • +381-62-280029 za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

Uniqa putno osiguranje

Za vaš boravak u New Yorku poželjno je da imate plaćeno i putno zdravstveno osiguranje. Polisu osiguranja možete da naručite online, popunjavanjem formulara na linku Uniqa zdravstveno osiguranje.

Nakon unosa traženih podataka u formular, mailom će vam stići instrukcije za uplatu osiguranja. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Online rezervacija hotela

Ukoliko vam je tokom putovanja potreban i hotelski smeštaj, možete ga unapred rezervisati. Kliknite na link Online hoteli u Americi i pogledajte ponudu i cene smeštaja za New York i planirani period boravka.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA