Najjeftinije letovi do Amerike

Postovanje, Potrebna mi je povratna karta za 1 osobu iz Beograda. Razmatram dve opcije: 1) BEG - San Jose/Francisco (znaci, SJC ili SFO) - BEG, ili 2) BEG - Chicago (po mogustvu ORD) - BEG. Polazak iz Beograda u toku sedmice 14-og jula, povratak u Beograd oko 9-og avgusta. Tacni datumi fleksibilni. Po mogucstvu jedno presedanje po pravcu, a svakako ne vise od dva. Zadnji ogranicavajuci faktor: pozeljna je karta kod koje je povratak ili fleksibilan, ili se moze promeniti datum povratka uz razumnu doplatu (znaci, $200-ak a ne da se mora kupovati nova karta u jednom pravcu). Avio kompanija koju treba iskljuciti iz razmatranja zbog loseg skorasnjeg iskustva: nemacki Condor. Ako je cena do Chikaga $400 ili vise nize od cene do SJC/SFO, onda bih uzeo kartu za Chicago a na Expediji ili slicno kupio odvojeno povratnu ORD-SJC-ORD. Takodje, pozeljno je da mogu da uplatim kartu bilo kreditnom karticom bilo debitnom/elektronskim check-om. Da li primate uplate u USD ma kojim putem? Da li imate poslovnicu u SAD kod koje mogu da uplatim u dolarima? Hvala unapred i srdacan pozdrav.

ODGOVOR

Cena najjeftinije povratne avio karte na relaciji Beograd San Francisko za željeni termin iznosi 1.586€ sa uključenim svim taksama. U pitanju je let sa jednim međusletanjem u Parizu. Let obavljaju avio kompanije Air Serbia i Air France. Pauza u polasku je 1:25h, a u povratku je 03:30h. Karta je promenjljiva, a doplata zavisi od datuma promene.

Da pogledate ponudu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd San Francisko

Cena najjeftinije povratne avio karte za let do Čikaga iznosi 864€. Let je sa jednim presedanjem u Amsterdamu i obavljaju ga avio komapnije Air Serbia i Klm Royal Dutch Airways. Karta je promenjljiva, a doplata zavisi od datuma promene.

Da pogledate ponudu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Čikago

Avio kartu možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada se komunikacija obavlja putem mail-a info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Ameriku. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA