Najjeftiniji let do Majamija

Poštovani,
zanima me najjeftiniji let do Majamija (Florida) iz Beograda, 1 stop, bez noćenja.
Srdačan pozdrav!

ODGOVOR

Najjeftiniji let do Majamija u jednom pravcu iznosi oko 410 evra. Cene zavise od datuma putovanja i vremena koliko planirate da ostanete u Majamiju. Trenutno najpovoljnija opcija je let Air France avio kompanijom. 

Zato vam predlažem da sami pogledate ponudu i online rezervišete avio kartu na linku Beograd Majami

Plaćanje avionske karte

Ako plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde
Ako uplatu vršite iz inostranstva kliknite ovde

AeroGaga korisnička podrška

Ukoliko vam je potrebna asistenicija prilikom rezervacije pozovite broj:

  • +381-62-280029 - iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - iz Srbije sa fiksnog telefona
  • 069 280 0290 za Viber i WhatsApp pozive
avio-karte-beograd-majami

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

majami-austrian

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA