Najpovoljnija avio karta za destinaciju Podgorica- Redmond- Nju Jork

Koliko bi koštala karta Podgorica - Redmond (Oregon), polazak krajem maja, a povratak početkom septembra Redmond - NYC, i povratak iz NYC za Podgoricu sredinom septembra? Hvala.

ODGOVOR

Najpovoljnija avio karta za destinaciju Podgorica- Redmond- Nju Jork iznosi 106.738 dinara (875 eura). Avio kompanija je Delta Air Lines. 

Ukoliko želite da izvršite pretragu svih letova, na sajtu Aerogaga morate da odaberete polje više destinacija, i da za Beograd unesete BEG, za Redmont RDM, a za Nju Jork NYC

Za uplate iz Crne Gore jedina opcija plaćanja je Visa ili Master kreditna ili devizna kartica na sajtu. Neophodno je da se registrujete pre nego uradite rezervaciju. 

Ukoliko neko mesto vas može da izvrši uplatu u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja: 

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h morate nam poslati dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Garantujemo najpovoljnije cene avio karata do Amerike. 

Na društvenim mrežama, Facebook-u i Twitter-u možete pratiti promocije, možda neka bude baš vaša destinacija iz snova. Možete pronaći i brojne informacije koje će vas olakšati snalaženje na aerodromu, kao i samu pripremu za put (kako sve stvari spakovati u ručni prtljag, kako staviti kompletnu zimsku garderobu u jedan mali kofer ...)

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA