Najpovoljnije avio karte za San Diego

Poštovani,
Koliko bi najpovoljnije kostale 4 povratne karte na relaciji Beograd-San Diego za period od 8.5., a povratak 16.10. sa mogućnošću fleksibilnog datuma putovanja u oba pravca (+/-3 dana).
Putnici: 2 odrasle osobe, 1. dete: 12 godina, 2. dete: 8 godina.

ODGOVOR

Najpovoljnija cena za četiri avio karte je za poletanje 11. maja, a povratak 16. oktobra i sa svim uračunatim taksama iznosi 295.679 dinara (2454 evra). U odlasku letite preko Amsterdama i Salt Lake Citya, a u povratku preko Mineapolisa i Amsterdama. Trajanje puta (sa međusletanjima) u oba smera je oko devetnaeset sati.

Da pogledate red letenja i online rezervišete sve četiri karte kliknite na link Beograd San Diego.

Da bi mogli online da izvršite plaćanje Visa, Master ili American Express karticom potrebno je da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga obavljate kupovinu. Ovde možete da se registrujete.

Takođe, postoji mogućnost plaćanja u banci opštom uplatnicom ili preko firme nalogom za prenos, odnosno ebankingom ili preko aplikacije ako je imate na mobilnom telefonu.

Garantujemo vam najnižu cenu avionske karte za Boston. 

Preko društvenih mreža: Facebook i Twitter možete pratiti sve aktuelne promocije za vašu destinaciju, kao i na ovom linku.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA