Odlazak u Ameriku

2007. godine dobili smo ja i moj muž Radovan vizu na 10 godina (iste godine smo i išli u Čikago). Moje pitanje je sledeće: I ove godine bi išli ponovo u Čikago, a da li pre kupovine karata treba da idemo ponovo u beogradsku ambasadu radi pregleda pasoša ili bilo čega drugog vezano za odlazak na put? Kartu bi mi kupili i poslali iz Čikaga elektronskom poštom. Unapred zahvalna Marija i Radovan

ODGOVOR

Ukoliko već imate vizu nije potrebno opet posećivati ambasadu. U svakom slučaju predlažem vam da se obratite američkoj ambasadi i raspitate se detaljnije o uslovima putovanja.

Američka ambasada u Srbiji nalazi se u ulici Kneza Miloša 50, 11000 Beograd, a kontakt telefon 011/3619344. Radno vreme ambasade od ponedeljka do petka, osim američkih i srpskih praznika. Detaljnije o ambasadi pročitajte na linku Amabasada Amerike u Beogradu

Na linku Beograd Čikago možete rezervisati avionske karte za bilo koji datum putovanja.

Ukoliko se uplata vrši iz inostranstva jedina mogućnost plaćanja je Visa ili Master kreditnom karticom direktno na sajtu. Morate se registrovati pre rezervacije. 

Kompletne instrukcije za kupovinu preko interneta pročitajte na linku Online kupovina

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj, na linku Hoteli u Americi proveriti ponudu i cene za planirani period boravka.

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata do Čikaga.

Pratite nas na Facebook-u i Twitter-u, budite u toku sa aktuelnim promocijama.

cikago

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA