Open date avio karte

Poštovanje,
Interesuje me koja je najpovoljnija varijanta od Beograda do Santiago de Chilea? Zanima me open date karta, s tim što bi polazak bio krajem februara ili početkom marta, kao i koliko je open date varijanta skuplja od klasične povratne karte, gde bi datum povratka bio određen? Igor

ODGOVOR

Preko našeg sistema za online rezervaciju avionskih karata ne postoji mogućnost kupovine open date avionske karte, već je neophodno da definišete tačne datume i odlaska i povratka. Svakako, open date aviokarte su uvek dosta skuplje od klasičnih povratnih avionskih karata, pa vam preporučujemo da, ukoliko ste u mogućnosti, odredite tačne datume putovanja i kupite povratnu avio kartu po mnogo povoljnijoj ceni.

Trenutno najpovoljnija cena avionske karte Beograd Santiago je za let koji obavlja avio kompanija Air France i iznosi 959 evra. U cenu avio karte uračunate su sve aerodromske takse, kao i prtljag. U odlasku i dolasku letite preko Pariza.

Sve ponude različitih avio kompanija za let na ovoj relaciji potražite klikom na Avio karta Beograd Santiago de Chile. Na istom linku možete i da besplatno rezervišete i da online kupite avionsku kartu.

Garantujemo vam najjeftinije avio karte za let iz Beograda za Santiago

Ukoliko vam prilikom rezervacije avio karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA