Podgorica Majami Austrian Airlines

Krajem oktobra (poslije 25.10.) putovala bih za Majami iz Podgorice preko Istambula. Ostala bih najmanje 2 nedjelje. Možete li mi pronaći najbolju vezu u istom danu i kolika bi bila cijena povratne karte?
Unaprijed hvala

ODGOVOR

Nažalost nema letova da u jednom danu letite iz Podgorice za Majmi preko Istanbula. Odlazak je problematičan preko svih kompanija i postoji čekanje preko noći. Najpovoljnije je da letite 01. novembra, a vratite se 16. novembra. Cena sa svim taksama iznosi 65.743 dinara (550 evra). 

U odlasku letite preko Beča (noćenje u Beču), a u povratku preko New Yorka i Beča kompanijom Austrian Airlines. Kliknite na link Podgorica Majami i pogledajte red letenja. Kada pronađete let koji vam najviše odgovara možete ga online i rezervisati na napred navedenom linku.

Pre same rezervacije potrebno je da se prvo registujete na sajtu kako bi vam kupovina bila lakša i kako bi imali pregled svojih letova. Jednom uneste svoje podatke, a svaki sledeći put se oni automatski upisuju u rezervaciju, a u tom slučaju možete da platite avio karte Visa ili Master karticom jer je to i jedina mogućnost za plaćanje iz Nikšića.

Ukoliko vam prilikom rezervacije bude bila potrebna pomoć kliknite na link Kako da kupim

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA