Povratna avio karta do Njujorka

Poštovani,
Meni treba povratna avio karta do Njujorka sa polaskom 18.05. i povratkom 20.10. Marija Krasojević

ODGOVOR

Letovi za Njujork

Najjeftinija povratna avio karta do Njujorka, a sa najboljom kombinacijom letova koju sam vam pronašla, košta 76.193 dinara sa svim uračunatim taksama.
Let obavlja avio kompanija LOT, preko Varšave.

Polazak iz Beograda je 18.05.2012. u 13.45h, a u Njujork (na aerodrom Newark) slećete u 21.15h.
Povratak iz Njujorka, sa aerodroma Newark je 20.10.2012. u 18.50h, a u Beogradu ste 21.10.2012. u 13h.

Da pogledate ovu ponudu, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Let Beograd New York

Cene avio karata za druge datume putovanja možete proveriti i na linku Aviokarte za Njujork

Kada pronađete let koji vam odgovara, kartu rezervišite online, a detaljno uputstvo kako da izvršite rezervaciju, pročitajte na linku Online kupovina.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet, pozovite nas telefonom na 0800-085085 ili na +381-62-280029.

Putno osiguranje

Putno osiguranje koje je poželjno da imate za putovanje u Ameriku možete rezervisati online.

Potrebno je da popunite formular na linku Uniqa putno osiguranje, a putem mail-a ćete dobiti instrukcije za uplatu. Izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara i čim izvršite uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Hoteli - online rezervacije

Ukoliko vam je potreban i smeštaj tokom boravka u Americi, cene i ponudu hotela možete pogledati na linku Hoteli u Americi

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA