Povratna karta Beograd Detroit

Najjeftinija povratna karta od Beograda do Detroita sa najvise dva presedanja. Ekonomska klasa na period od mesec dana, za jednu osobu, penzionerka je u pitanju.

ODGOVOR

Povratna karta Beograd Detroit

Najpovoljnija varijanta do Detroita je avionska karta za let preko Amsterdama.
Cena za polazak u ponedeljak 02.07. a povratak u petak 03.08.2012.godine iznosi 119.981 dinar.
Da pogledate ponudu, kupite ili rezervišete avio kartu kliknite na Beograd BEG Detorit DET

Cene avio karata i za druge datume leta proverite na linku Avionske karte do Detroita

Online kupovina avio karte

Instrukcije za kupovinu preko interneta pročitajte na linku Online kupovina

Nakon obavljene rezervacije kartu možete platiti na jedan od sledećih načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Ameriku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Rezervacija hotela u Americi

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj, na linku Hoteli u Americi proveriti ponudu i cene za planirani period boravka.

Imate veliki broj hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA