Povratna karta za Ameriku

Postovani,
Zamolila bih da mi odgovorite sto je pre moguce. Moj decko je iz Beograda i otputovao je u Ameriku i povratna karta mu je 02.oktobra.On bi zeleo da se vrati ranije, recimo 10.septembra, recite mi da li se plaća pomeranje i koliko otprilike?
Hvala unapred

ODGOVOR

Povratna karta za Ameriku

Ukoliko ste kupili kartu preko našeg sajta molim vas da nam pošaljete zahtev za izmenu datuma povratka na mejl info@aerogaga.com i u najkraćem roku dobićete odgovor na vaše pitanje. Ako ste kartu kupili preko neke druge agencije moraćete da kontaktirate direktno agenciju koja je posredovala prilikom kupovine.

Plaćanje avio karata

Rezervisanu avio kartu možete platiti na jedan od sledećih načina, u zavisnosti od toga odakle i kada vršite uplatu:

Radnim danima iz Srbije:

Iz inostranstva, kao i vikendom i praznicima iz Srbije plaćanje je moguće samo online Master ili Visa karticom

Zdravstveno putno osiguranje

Za putovanje u Ameriku preporučujem vam da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svim traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Online rezervacija hotela

Rezervišite unapred i hotelski smeštaj. Kliknite na link Online hoteli u Americi i pogledajte ponudu hotelskog smeštaja i cene.

Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu raspoloživih hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni broj dana.

Kada izaberete hotel, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela. Veoma je važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno izvršenoj transakciji.

Za sve naknadne izmene u vezi smeštaja, potrebno je da se obratite direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA