Povratne karte do Detroita za 4 osobe

Trebam sa porodicom putovati za Detroit, Michigan. Interesuju me karte povratne sa mogućnošću promene datuma povratka iz razloga što vodimo dete na operaciju pa nismo sigurni koliko ćemo ostatiti u USA, tj. ne znamo tačan datum povratka. Tri odrasle osobe i jedno dete od 4 godine. Molim Vas pošaljite mi najbolju ponudu sa jednim presedanjem. Let planiramo od 08.11.

ODGOVOR

Najjeftinije karte za tri odrasle osobe i dete od Beograda do Detroita imate za letove kompanije KLM sa jednim presedanjem. Ukupna cena karata je 393.680 dinara ili 3484€. Sa druge strane, predložio bih vam letove iz Budimpešte koji su jeftiniji za više od hiljadu evra. Za isti period, 9. novembra imate let iz Budimpešte u 17:10h, pauza u Amsterdamu je 12:30h i to preko noći, i u Detroit stižete u 10:20h po lokalnom vremenu. U povratku let je 28. januara u 17:50h, pauza u Parizu je 4:55h i u Budimpešti ste u 15h po lokalnom vremenu. Cena karte je 260.560 dinara ili 2306€. Promene datuma povratka je moguće obaviti bez problema, naravno bolje je uraditi ih ranije pre samog leta nego kasnije, jer cena će biti viša. Ove letove možete pretražiti na linku Budimpešta - Detroit ili Beograd - Detroit.

Ako ćete karte kupovati iz Srbije instrukcije pročitajte ovde. Ako plaćanje obavljate iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Kod nas su garantovano najniže cene karata što možete proveriti na linku Garancija. Jeftini smeštaj potražite na linku Rezervacija hotela. Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA