Povratni let Beograd Njujork u aprilu

Interesujem se za povratni let na relaciji Beograd - Njujork u mjesecu martu ili aprilu naredne godine, povratna karta za oko 14 dana. Kako sam prosvetni radnik, odgovara mi svaki najpovoljniji termin u ovom periodu, hvala.

ODGOVOR

Najjeftiniji let sa najkraćom dužinom putovanja je preko Lufthanse na liniji Beograd Njujork preko Minhena. Konkretno 2. aprila postoje dva polaska, u 6:50h i u 13:05h. U povratku imate let 16. aprila u 17:50h. Prosečno trajanje leta u povratku i odlasku je oko 12 sati. Cena karte je 71.309 dinara ili 631€. Za rezervaciju ovog leta, pretragu letova drugih avio kompanija ili drugih termina kliknite na Najjeftiniji letovi od Beograda do Njujorka. Smeštaj u Njujorku možete rezervisati na linku rezervacija hotela.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA