Povratni let Budimpešta Las Vegas

Povratni let (Beograd ili Budimpešta) - Las Vegas, polazak 22. maj (+/- 3 dana), povratak 1. juli (+/-3 dana). Jedna osoba preko 60 godina.

ODGOVOR

Povratni let Budimpešta Las Vegas

Pošto su mnogo povoljnije cene karata za polaske iz Budimpešte, nego iz Beograda, prporučujem vam poletanje iz Mađarske.

Trenutno najpovoljnija cena avio karte je za polazak 20.05.2012. i povratak 01.07.2012. Povratna aviokarta košta 53.351 dinara i za osobe starije od 60 godina nema dodatnog popusta. U ovu cenu su uračunate sve aerodromske takse i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Let obavlja avio kompanija US Airways preko Frankfurta i Charlotte.
Polazak iz Budimpešte je 20.05.2012. u 9.35h i nakon dva međusletanja u Las Vegasu ste u 19.52h.
Povratak iz Las Vegasa je 01.07.2012. u 8h, a nakon dva međusletanja u Budimpešti ste u 10.15h.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Aviokarta Budimpešta Las Vegas. Ako vam ponuda odgovara na istom linku možete odmah da rezervišete aviokartu, a plaćanje je neophodno da obavite do kraja istog dana.

Ponudu letova i cene za neki drugi datum putovanja pogledajte na linku Jeftine avionske karte.

Online rezervisanje avionskih karata

Uputstvo kako da rezervišete avio kartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Za kartu koju rezervišete na sajtu postoji nekoliko mogućnosti za plaćanja, zavisno od toga kada i odakle plaćate:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Ukoliko vam je prilikom rezervacije potreban savet, pozovite nas na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ovaj poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje

Preko našeg sajta možete online naručiti i putno osiguranje za putovanje u inostranstvo. Unesite potrebne podatke na linku Uniqa putno osiguranje, a mi ćemo vam u roku od 24 sata poslati predračun za uplatu osiguranja, za izabrani period boravka u inostranstvu. Po vašoj uplati stići će vam polisa osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA