Prevoz psa do Arizone

Poštovani,

Zanima me da li je moguce poslati psa (stene staro 4 mjeseca) za Arizonu i pod kojim uvjetima? Pas je uredno vakcinisan i posjeduje sve potrebne dokumente kao i zdravstveni certifikat izdan od ministarstva BiH. Znaci, potrebno mi je da pas bude poslan nekom direktnom linijom ukoliko je ista dostupna, ako ne onda neka linija sa sto manje presijedanja. Pas bi putovao sam, a u Arizoni bi ga preuzeo kupac sa licnom indentifikacijom. Molim Vas ako ste se susretali sa slicnim zahtjevima da mi ukratko pojasnite na koji nacin mogu poslati psa i koja bi eventualna cijena karte bila iz Beograda (ili neke druge lokacije iz Bosne i Hercegovine, Srbije ili Hrvatske) za Arizonu?

Lijep pozdrav, Amir Tahmiscija

ODGOVOR

Prevoz psa do Arizone je moguć ukoliko putnik putuje sa psom. Tada se pravi rezervacija za putnika na linku Beograd Arizona, a za psa se šalje upit na mail info@aerogaga.com.

Ukoliko pas putuje sam moraćete da kontaktirate aerodrom i pošaljte psa kargo službom.

Korisnička podrška za kupovinu avio karata

Za sva dodatna pojašnjenja ili našu asistenciju prilikom rezervisanja karata, kontaktirajte nas na:

  • +381 62 280 029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona (sms opcija ne postoji)
  • 0800 085 085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj +381 69 280 0290
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati slanjem e-maila na info@aerogaga.com. Korisnička podrška radi 24/7/365 i dobićete odgovor u najbržem mogućem roku.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA