Promena datuma povratka Beograd Njujork

Ako rezervišem kartu i odletim za NY, da li neka kompanija omogućava promenu datuma povratka. Na primer, ako polećem 1.10 i vraćam se 1.11 da li mogu da pomerim povratak na 1.12 ili 1.1 sledeće godine, uz doplatu, naravno?

ODGOVOR

Uz doplatu, u većini slučajeva moguće je promeniti datum povratka, ali zavisi od kompanije do kompanije i od tarife po kojoj je kupljena karta. Kada se odlučite za promenu povratka neophodno je kontaktirati nas preko mail-a, a možete i kontaktirati direktno kompaniju preko koje ste leteli za New York.

Za pretragu letova do Njujorka kliknite ovde.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:
•    +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
•    0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Organizujemo i transfer od Beogradskog aerodroma do bilo kog grada na jugu Srbije i obrnuto. Da pročitate više detalja kliknite na link Transfer od Aerodroma Nikola Tesla

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter .

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA