Promotivne avio karte do Amerike, Lot Polish

Da li je i kako moguce da ovu promociju koriste mladi do 30 godina (ali nisu studenti, nego zaposleni) za turisticko putovanje u julu mesecu? Jasni su mi svi uslovi, ali ipak, mozda su moguce iznimke!

ODGOVOR

Promotivne avio karte do Amerike, Lot Polish

Promotivne avio karte kompanije Lot Polish važe samo za studente koji su učesnici Work and Travel USA programa.
Pogodnosti pri kupovini ovih karata odnose se na to da je prva promena datuma povratka besplatna.

U svakom slučaju predlažem vam da na linku Avionske karte do Amerike proverite cene za sve moguće datume leta.

Na istom linku možete odmah i rezervisati let koji vam najviše odgovara. Prikazana cena karte je sa svi uračunatim taksama i nemate daljih doplata.

Ako vam je potreban neki savet prilikom rezervacije, pozovite nas telefonom na 0800-085-085, radnim danima od 9h do 20h. Za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije, ovaj razgovor je besplatan. Ukoliko zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš kontakt telefon je +381-62-280029.

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Amriku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i sistem će obračunati cenu za izabrani period i destinaciju. Odmah će vam mailom stići i instrukcije za uplatu osiguranja, pa izaberite opciju za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Načini plaćanja avio karata i osiguranja

Avionske karte i putno osiguranje za Ameriku možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

Hoteli u Americi

Ukoliko vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Americi, kliknite na link Rezervacija hotela i proverite ponudu i cene za sve moguće datume

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA