Promotivne aviokarte do Njujorka, hoteli

Posedujem radnu vizu za rad u Americi J1 , video sam da mogu da putuju po promotivnim cenama i uz specijalne pogodnosti do Njujorka i Čikaga.
Interesuje me koja je cena do Njujorka, datum poletanja 28.05.2012, a datum povratka 20.10.2012?

ODGOVOR

Promotivne avio karte do Njujorka

Najjeftinija avio karta do Njujorka za let u ponedeljak 28.05. a povratak u subotu 20.10.2012 godine iznosi 81.243 dinara.
U pitanju je let preko Istanbula u oba smera kompanijom Turkish Airlines.

Za promotivne karte kompanijom Lot Polish cena je 87.969 dinara.
Povoljnost pri kupovini karata ove kompanije jeste u tome što je prva promena datuma povratka besplatna.
Da pogledate ponudu svih kompanija za navedeni datum, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beogard BEG Njujork NYC

Na linku Avionske karte do Njujorka proverite red letenja i cene za druge datume putovanja

Instrukcije kako da u nekoliko jednostavnih koraka obavite rezervaciju karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Karte možete rezervisati i putem telefona, pozivom na broj 0800/085085 ako zovete iz Srbije sa fiksnog telefona ili na +38162/280029 ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona.

Uniqa osiguranje

Za putovanje u Ameriku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i sistem će obračunati cenu za izabrani period i destinaciju. Odmah će vam mailom stići i instrukcije za uplatu osiguranja, pa izaberite opciju za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Americi

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj tokom boravka u Americi, kliknite na link New York - online hoteli i proverite ponudu i cene.

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA