Promotivne avio karte za Ameriku, LOT

Poštovani,
Na interentu sam našla ponudu Polish Airline-sa, da nudi povoljne cene karata za Work and Travel studente iz Srbije. Interesuje me, da li ta ponuda još uvjek traje? I kako se kreću cijene karata? Zainteresovana sam za datum 10. jun, kada bi krenuli za Njujork i da li cijena karte uključuje povratnu kartu? Ukoliko skupimo grupu od nekoliko studenata (najvjerovatnije 6) koji bi išli istog datuma, da li postoji mogućnost da dobijemo neki grupni popust? Do kada najkasnije možemo da rezervišemo karte?
Hvala puno!

ODGOVOR

Promotivne avio karte za Ameriku

Avio kompanija LOT Polish Airlines ima promotivnu akciju za putovanja do Njujorka i Čikaga. Akcija će trajati do 30.06.2012., a odnosi se na studente starosti između 18 i 30 godina, koji poseduju radnu vizu za rad u Americi.

Više informacija o ovoj akciji pročitajte na linku LOT promotivne cene za studente, Work & Travel program USA

Cena povratne karte do Njujorka zavisi od datuma putovanja i broja preostalih slobodnih mesta, pošto je broj promotivnih karata ograničen, a kreće se od 299 EUR, pri čemu u ovu cenu nisu uračunate takse.

Da bismo mogli da proverimo cenu karte za datum kada planirate da putujete, potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete tačne datume polaska i povratka, kao i broj potrebnih karata. Proverićemo cenu i broj slobodnih mesta za planirano putovanje i obavestićemo vas putem mail-a o uslovima, pri čemu ukoliko vam ponuda bude odgovarala, trebalo bi da odmah rezervišete karte i platite ih u toku istog dana, jer rezervacija najšečšće toliko traje.

Za promotivne cene karata ne odobrava se dodatni popust za grupu.

Avionske karte - online rezervacije

Na linku Jeftine aviokarte pogledajte letove i cene karata za bilo koju destinaciju i datum.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, rezervaciju karte možete obaviti odmah online ili nas pozovite telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Plaćanje avionskih karata

Avionsku kartu možete da platite na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u Ameriku poželjno je da imate uplaćeno i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli - online rezervacije

Za putovanje do bilo koje destinacije možete unapred da rezervišete sebi i hotelski smeštaj. Kliknite na link Hoteli - online rezervacije i pogledajte ponudu i cene smeštaja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA