Putovanje u Los Anđeles

Moja majka koja ima 77 godina i vrlo je držeća, želi da putuje kod sestre u Los Angeles oko polovine maja. Ona je već bila nekoliko puta, ali ne zna engleski i ne usuđuje se da ide na tako dalek put sama. Moje pitanje je da li postoji mogućnost da nas povežete sa nekim srpskim državljanima koji lete preko vas za Los Angeles oko polovine maja ove godine, samo radi njenog osećaja sigurnosti da može nekome da se obrati ukoliko joj zatreba.

ODGOVOR

Putovanje u Los Anđeles

Nemamo ovlašćenja da dajemo bilo kakve podatke o putnicima drugim licima, pa nažalost nismo u mogućnosti da vam napravimo takvu vrstu kontakta.

Avionske karte za Ameriku

Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum putovanja u Ameriku pogledajte na linku Jeftine aviokarte.

Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, odmah rezervišite kartu na prethodno navedenom linku, a detaljno uputstvo kako da to obavite pročitajte na linku Online kupovina.

Avio kartu možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupovina avionskih karata

Plaćanje karte možete izvršiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate uplatu:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Ameriku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA