Rezervacija avio karte za Seattle

Hteo bih da rezervišem kartu do Seattle-a za 19. jun. Zanima me koliko rezervacija traje, u slučaju da moram da je otkažem? Razgovor u ambasadi mi je zakazan za ponedeljak ujutro, apliciram za pomorsku vizu i uglavnom je to kod nas formalnost za dobijanje vize, pa u slučaju da se nešto desi, da li mogu da kartu otkažem u ponedeljak?
Hvala

ODGOVOR

Rezervacija avio karte za Seattle koju uradite danas važi do kraja dana. Mi do ponedeljka možemo da je obnavljamo, ali ne možemo da vam garantujemo za cenu koja je danas jer postoji verovatnoća da se u ponoć promeni.

Predlažem vam da avionsku kartu kupite nakon dobijanja vize. Dovoljno je da kliknete na link Beograd Seattle, odaberete datum putovanja i kliknitene na dugme Pretraži.

Kartu možete rezervisati i pozivom na broj u periodu od 09h do 20h od ponedeljka do petka:

  • 0800/085085 sa fiksnog ili mobilnog telefona iz Srbije.
  • ili na 062/280029 iz inostranstva.

Ako plaćate iz Srbije kliknite ovde
Za plaćanje karticom potrebno je da se prvo registrujete na sajtu, a onda preko svog naloga radite rezervaciju i kupovinu.
Da pročitate više detalja kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Sijetl i najbolji kvalitet.

Najbolji predlog za kupovinu jeftinih avio karata je da pratite redovno sve aktuelne ponude na našim stranicama Facebook AeroGaga Fun Page i pratite nas na Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA