Tirana New York

Interesuje me cijena najjeftinije karte od Podgorice ili Tirane za Nju Jork ili Toronto za mjesec novembar povratak nakon 35 do 40 dana. Iimam američku vizu i obzirom da boravim u gradu Bufalo odgovara mi i grad Toronto. Da li mi treba kanadska viza ako putujem preko Toronta i onda autom do Bufala u SAD?

ODGOVOR

Ukoliko želite da letite do Toronta, a onda kolima da idete za SAD neophodna vam je viza za Kanadu. Najpovoljnija cena je za let Tirana New York i to za poletanje 02. novembra, a povratak 08. decembra. Sa svim uračunatim taksama iznosi 579 evra i odnosi se na let aviokompanije British Airways preko Londona.

Da pogledate sve raspoložive letove i online rezervišete let kliknite na link Tirana New York

Avio kartu možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029. Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0. Možete i da nas pozovete na Viber :). Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga. Vikendom i praznicima Call centar ne radi - tada nam možete poslati mail na info@aerogaga.com.

Ukoliko plaćanje karte želite da neko obavi umesto vas iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz Crne Gore kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za New York. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA