Turkish Airlines let Beograd Majami

Poštovani,
molim Vas da mi posaljete ponudu za let u jednom pravcu na relaciji Beograd - Majami za 3. 4 ili 5 avgust. Ukoliko ima direktan let ili sa jednim presjedanjem posto prvi put sin putuje sam i što je za njega najjednostavnije.
Hvala

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Najpovoljnija i najbolja ponuda za let u jednom smeru iz Beograda za Majami je Turkish Airlines let preko Istanbula. Cena avio karte sa svim uračunatim takasama je 546 evra, a možete je rezervisati na linku Beograd Majami. Pauza u Istanbulu je sat i po vremena, što je sjajno i plus ima dva uračunata prtljaga u cenu.

Rezervacija leta za Majami

Možete i sami da popunite Turkish Airlines formu za pretragu sa leve strane i pogledate sve raspoložive letove. Za Beograd unesite BEG, a za Majami MIA. Odaberite opciju let u jednom smeru. 

beograd-majami-baner

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA