Uslovi otkazivanja avio karte Beograd Njujork

Postovani, gledao sam ponudu letova od Beograda do New York-a (datum odlaska 30.5. a povratak 15.6.) i u rezultatima pretrage sam dobio Austrian za 50.394 rsd i Swiss za 51.249 rsd. Recite mi za obe avio kompanije koliko kosta promena datuma povratka i koliko je prtljaga ukljuceno u cenu?

ODGOVOR

Kada odaberete let koji vam odgovara na sledećoj strani pojaviće se detaljan pregled onog što ste rezervisali, a u dnu strane biće link "uslovi aviokompanije". Tu možete da proverite kakvi su uslovi u slučaju promene ili otkazivanja avio karte.

Na letu do Amerike kompanijom Austrian, dozvoljeno je 23kg. Ovu informaciju takođe možete videti na drugoj strani kod izbora leta.
Ponudu svih avio kompanija sa cenama pogledajte na linku Beograd BEG Njujork NYC
Na istom linku možete odmah i da rezervišete avio kartu

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h na sledeće brojeve (vikendom i za vreme praznika call centar ne radi):

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Za plaćanje iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA