Work and Travel program New York

Poštovani,
U razgovoru sa Vašom koleginicom pišem vam e-mail u vezi informacije za avio karte sa popustima za studetnte Work and Tarvel programa tj J1 vize. Naime trebala bi mi konačna cena sa taksama za destinaciju:
Polazak: (Budapest ili Beograd) to (New York JFK) datum: 10.06.2012
Povratak: (Toronto) to (Budapest ili Beograd) datum 20.10.2012.
Nagoveštavam da smo iz Subotice, tako da bi više preferirali Budimpeštu, ali ako ne postoji mogucnost prihvatamo i Beograd.
Redosled putovanja je čudan znam, razlog tome je što imam rođenu setru u Kanadi koju bi da posetim za onaj 5 mesec koji imamo kao turisti.
Hvala unapred na informacijama!
S poštovanjem
Petar Stojakovic, Subotica

ODGOVOR

 Konačna cena za povratnu avio kartu Budimpešta - New York - Toronto - Budimpešta za poletanje iz Budimpešte 10.06.2012, a povratak iz Toronta 20.10.2012 iznosi 67.464 dinara preko Alitalia avio kompanije
 Ova karta ne pripada promo programu Work and Tarvel koji imamo na sajtu preko Lot aviokompanije jer se promocija odnosi samo na povratne letove Beograd New York, odnosno Beograd Čikago.

 Da pogledate cene preko drugih avio kompanija za ove datume ili online rezervišete avio kartu za ove letove kliknite na Budimpešta - New York City - Toronto - Budimpešta

 Detaljno uputstvo za online kupovinu karata pročitajte na linku Online rezervacije.

 Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h. Ako zovete iz Srbije, naš kontakt telefon je i 0800-085085, a poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

 

 Plaćanje avio karata

 Rezervisanu avio kartu možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:
 
 Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

 Plaćanje iz Srbije:

 Hoteli u Americi

 Na linku Hotelski smeštaj u USA pogledajte raspoložive hotele i cene tokom vašeg boravka ukoliko budete želeli da obiđete neki drugi grad u Americi.
 
 Kada pronađete odgovarajući hotel kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana na kojoj unosite lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, a na istoj strani odmah vršite i plaćanje jednom od kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express.
 
 Nakon plaćanja, na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj uplati, a ukoliko naknadno budete želeli da promenite datum rezervacije ili otkažete smeštaj potrebno je da direktno kontaktirate hotel

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA