Beograd Sidnej Premium economy klasa

Postovani,
Molim Vas da mi dostavite ponudu za povratnu kartu Beograd-Sidnej u premium ekonomskoj klasi za putovanje koje bi trajalo izmedju 10 i 15 dana a u periodu izmedju 01.09. i 30.11. Pored premium ekonomske posaljite mi i uporedne ponude za isti period u ekonomskoj i biznis klasi.
Unapred hvala

ODGOVOR

Cena za premium ekonomsku klasu je najpovljnija za poletanje 11.10. a povratak 24.10. i sa svim taksama iznosi 2886 evra - 347496 dinara. Let ima dva međusletanja: Pariz i Guangzhou.

Cena u ekonomkoj klasi za ove datume je 1242 evra (149.617 dinara) preko Austrian Airlines kompanije. Međusletanja su u Beču i Bangkoku. Postoje i letovi sa jednim međusletanjem ali su skuplji. 

Za biznis klasu, cena sa svim taksama iznosi 4131 evra (497.420 dinara) sa jednim međusletanjem u Abu Dabiu. U pitanju je aviokompanija Etihad Airways.

Da pogledate redove letenja kliknite na link Beograd Sidnej, unesite datume putovanja i odaberite klasu. Biće vam izlistani svi raspoloživi letovi sortirani od najjeftinijeg. Kada budete ponašli let koji vam najviše odgovara možete ga i online rezervisati.

Da bi brzo jednostavno uradite rezervaciju, pretragu ili kupite avionsku kartu predlažem vam da se registrujete ovde. Jednom uneste podatke i svaki naredni put sistem automatski vuče podatke putnika, pa štedite vreme i ceo proces je vrlo lak.

Na našem sajtu cene su garantovano najniže za letove Beograd Sidnej. Pratite naše promotivne avio karte na društvenim mrežama: Facebook i Twitter - čeka vas puno iznenađenja.

sidnej-avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA