Cena povratne karte Podgorica - Sindney (Australia)

Cena povratne karte Podgorica - Sindney (Australia)

ODGOVOR

Cena povratne karte na relaciji Podgorica Sindnej zavisi od planiranog boravka u Australiji, datuma i perioda putovanja, aviokompanije preko koje želite da letite, kao i klase putovanja. Kako ništa od ovih informacija niste naveli teško je dati vam konkretnu ponudu i cenu. Okvirno se cena kreće oko 1200 evra za Air Serbia (Etihad Airways) letove preko Beograda i Abu Dabia.

Najbolje je da kliknete na link Podgorica Sidnej, uneste željene datume putovanja i kliknete da tuge Pretraži. Biće vam izlistani svi raspoloživi letovi sortirani od najjeftinijeg ka najskupljem. Kada pronađete onaj koji vam najviše odgovara možete ga online i rezervisati tj. kupiti avio kartu.

Plaćanje avio karate iz Podgorice je moguće samo Visa ili Master karticom, online odmah prilikom rezervisanja karte. Neophodno je da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga obavljate kupovinu. Samo u tom slučaju će vam na zadnjem koraku biti omogućeno plaćanje karticom.

Naravno, ukoliko imate nekoga da umesto vas obavi plaćanje u Srbiji onda je moguće i direktno u banci opštom uplatnicom ili preko firme nalogom za prenos. 

Obezbeđujemo vam garantovano najnižu cenu avio karata za Sidnej iz Podgorice. Više o tome na linku Garancija

sidnej-avionske-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA